Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat și în Spania

Cel mai nou partid de pe scena politică, Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) și-a lansat în 18 ianuarie filiala din Spania. În cadrul evenimentului de la Madrid, George Simion i-a invitat pe românii din diaspora să se întoarcă acasă și să candideze la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.

Astăzi vin să vă urez succes la început de drum pentru A.U.R. Spania și să vă spun că voi fi alături de voi până la capăt, oricât de lung ar fi drumul ca să facem dreptate. Despre asta este Alianța pentru Unirea Românilor: despre dreptatea pe care trebuie să o facem pentru noi, românii, și pentru România. Pentru ca fiecare român să fie mândru de poporul său și de țara sa de origine, nu doar atunci când vine cineva din exterior să ne spună că avem o țară frumoasă, pentru care merită să luptăm. Românii din diaspora sunt o resursă de AUR pentru România și poate fi valorificată dacă veniți acasă, candidați și aplicați ce ați învățat și ați observat mai util din străinătate”, a declarat George Simion,

În marja lansării filialei au luat cuvântul Vasile Bocșa, președinte A.U.R.-Spania, Daniel-Gheorghe Rusu, primar în comuna Spring, Ștefania Vasile, coordonator Sicilia,Adrian Popa, presedinte A.U.R.-U.K., Eugen Fetiță, presedinte A.U.R. -Londra-UK, Anton Pâvâloi, membru A.U.R.-U.K., Iulia Aldea, coordonator A.U.R. Zaragoza, Roxana Maholea, coordonator A.U.R. Madrid, și Simona Manu, coordonator A.U.R. Zaragoza.

Printre discursurile mobilizatoare ale coordonatorilor s-a numărat și discursul lui Pablo, un tânăr spaniol care a rămas profund impresionat de România, după ce s-a împrietenit cu un român. Acesta a surprins publicul din sală începând și terminându-și discursul în limba română.

,, Bună ziua! România este o țară afectată de falsa și distorsionata imagine care există în exterior. Ceea ce se transmite în mass- media nu are legătura cu realitatea, nici cu majoritatea românilor. Am avut posibilitatea să cunosc un compatriot, un român care s-a transformat într-o persoană de mare încredere.

În pofida imaginii negative care este dominantă la majoritatea spaniolilor, o săptămână acolo mi-a fost suficientă pentru a cunoaște adevărata Românie, cultura și valorile sale.

Aveți o țară mare cu acces la Marea Neagră, o Transilvanie grandioasă și cei mai iubitori oameni. Contați pe un potențial mare de creștere și dezvoltare, dar trebuie să vă treziți și să luptați pentru valorile și interesele voastre. Eu iubesc România și voi trebuie să o iubiți. Mulțumesc frumos!”, a declarat Pablo.

 

Alianța Pentru Unirea Românilor (A.U.R.) din Spania are filiale în Tarragona, Barcelona, Madrid, Zaragoza, Logrono, Valladolid și Cantabria, și va participa prin reprezentanții săi la alegerile din România din acest an.

Video: https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/1476028282521506/

  

                                     

1 Reacție

  • Anonymous
    published this page in Știri 2020-02-02 18:32:29 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact