A.U.R. a lansat la Botosani o noua filiala judeteana

Avem AUR și la Botoșani

AUR continuă în ritm alert lansarea de filiale în țară și diaspora. Duminică 16 februarie 2020 a avut loc lansarea AUR Botoșani. Evenimentul a fost organizat la Hotel Rapsodia din Municipiul Botoșani, iar la întâlnire au participat membrii și simpatizanți AUR din județ.
Au luat cuvântul Vicențiu Grădinaru, jurist, candidat la Consiliul Județean, Bogdan George Chiteală, candidat la Consiliul Județean, un tânăr funcționar public cu experiență în administrația locală și Ariadna Cîrligeanu, Secretar General al organizației de tineret a partidului (TAUR). Aceasta a amintit despre trecutul său de activism civic în cadrul mișcării unioniste:

„Chiar ieri mă gândeam la tot ce mă leagă de aceste meleaguri atât de binecuvântate de Dumnezeu și am ajuns la concluzia că Botoșani nu e doar locul unde m-am născut e mai mult de atât. De acest loc mă va lega mereu prima clipa în care am avut tăria să strig Basarabia e Romania, e locul unde am afișat pentru prima dată mesajele unioniste și locul în care am prins curajul să fiu o voce a crezurilor mele.”


Având în vedere că alegerile locale, poate chiar și cele parlamentare, vor avea loc în luna iunie, AUR Botoșani se va concentra pe atragerea de noi membrii și constituirea de organizații la nivelul localităților din județul Botoșani și identificarea de candidați cât mai reprezentativi pentru comunitățile din care provin.
La finalul întâlnirii Co-președintele AUR, Claudiu Târziu a vorbit despre necesitatea implicării tinerilor în politică și nu doar a tinerilor, ci a tuturor celor care până acum au preferat să nu se implice într-un proiect politic, dar sunt nemulțumiți de modul în care a fost guvernată România până în prezent.
Următoarele filiale AUR ce urmează a fi lansate în cadrul unor evenimente similare vor fi cele din Hunedoara și Galați.

3 Acțiuni

  • Silvia Mirzan
    followed this page 2020-12-04 15:29:43 +0200
  • Marinescu Dan
    followed this page 2020-03-09 20:49:06 +0200
  • Gheorgheosu Mircea
    published this page in Știri 2020-02-21 13:33:28 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact