AUR îi urează succes în alegeri președintelui Trump

În ajunul alegerilor prezidențiale din SUA, A.U.R. își exprimă sprijinul ferm pentru Donald Trump

Președintele Trump este un lider care îi inspiră pe patrioții și creștinii din toată lumea, iar exemplul lui are puterea de a schimba lumea.
Reamintim cuvintele lui istorice, rostite la a 74-a sesiune a Adunării Generale ONU:

„Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente care își apără cetățenii, își respectă vecinii și onorează diferențele care dau fiecărei țări specificitatea și caracterul ei unic.”

Ca partid conservator, AUR are cu Partidul Republican din SUA, condus de Donald Trump, profunde afinități politico-doctrinare și spirituale, bazate pe valori comune: familia, națiunea, credința, libertatea personală, politică și economică.

Alianța pentru Unirea Românilor dorește președintelui Trump succes în alegeri, reafirmându-și în același timp angajamentul față de Parteneriatul Strategic România-SUA.

Din 1997, când relația bilaterală cu SUA a fost ridicată la nivel de Parteneriat Strategic, acesta este un reper esențial al politicii externe și de securitate a României.

Alianța pentru Unirea Românilor aderă la principiile Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI, adoptate în 2011, care confirmă Parteneriatul excelent și stabilește pilonii relaţiei România–SUA: dialog politic, securitate, economie, contacte interumane, ştiinţă şi tehnologie, cercetare, educaţie, cultură.

A.U.R. dorește continuarea dialogului strategic bilateral instituit în 2012 și consolidarea dimensiunii politico-militare şi de securitate.

Parteneriatul cuprinde domenii de cooperare precum apărarea, securitatea energetică, comerț și investiții, buna guvernare și lupta contra corupției, securitatea rețelelor 5G, sectorul nuclear civil.

AUR dorește aprofundarea componentei economice a Parteneriatului Strategic prin consolidarea prezenţei investiţionale americane în România, creşterea volumului schimburilor comerciale și dinamizarea cooperării bilaterale.

Un obiectiv al A.U.R. este accesul la programul Visa Waiver pentru reducerea ratei de refuz al solicitărilor de viză din partea românilor.

1 Reacție

  • Tarala Emil
    published this page in Poziții 2020-11-03 07:56:03 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact