AUR Maramureş a intrat în lupta electorală a nordului

 

Alianța pentru Unirea Românilor și-a lansat filiala județeană Maramureș la Baia Mare, în 21 ianuarie. Oficializarea filialei a avut loc la Business Center Millenium, unde au fost prezente câteva zeci de persoane, membri şi simpatizanţi ai partidului alături de liderii noii fi­liale, iar evenimentul a fost moderat de către Simion Chişiu. Darius Pop este coordonatorul fi­lialei, un tânăr care doreşte să pună umărul la o schimbare reală pe scena politicii româneşti, iar Daniel Campan este membru de bază al organizaţiei judeţene şi unul dintre românii veniţi din Diaspora (Spania) pentru a lupta pentru schimbarea României în mai bine.

Printre invitaţii de seamă s-a numă­rat şi profesorul universitar dr. Nicolae Iuga, un simpatizant al AUR, dar și Nicoleta Lup, coordonatorul AUR Cluj.
După discursurile liderilor filialei şi ale invitaţilor George Simion a vorbit despre înfiinţarea filialei în Maramureş, afirmând că doreşte să fie înfiinţate cât mai multe organizaţii în judeţ, în oraşe şi comune, pentru a se putea prezenta la alegerile locale în cât mai multe locuri, și
i-a îndemnat şi pe cei din sală să candideze la alegerile locale, să aibă curaj pentru a candida.
Am susţinut şi susţinem Contractul electoral garantat cu demisia în alb. Vom cere fiecărui candidat care are sigla AUR în dreptul său, pe bule­tinul de vot, să semneze cu contract cu fiecare votant. Va fi un contract între candidat şi votant, semnat de ambele părţi şi garantat de noi. Cei care nu vor respecta contractele care cuprind oferta şi programul electoral al candidaţilor, li se va retrage sprijinul politic din partea formaţiunii noastre. Este un altfel de-a face politică, este o modalitate de a ne poziţiona fără baroni, jocuri de culise, şi vrem să fim în afara mo­delului de politician de acum”, a spus George Simion.

1 Reacție

  • Anonymous
    published this page in Știri 2020-02-02 19:00:02 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact