George Simion la Cluj: Să ne unim forțele! Să nu ne mai separăm între vârstnici și tineri, corporatiști și țărani, Capitală și provincie, Diaspora și Țara

A.U.R. și-a lansat luni filiala județenă Cluj. La evenimentul ce a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Delaf au participat lideri de partide, președinți de asociații, simpatizanți și membri ai Alianței. „Focul Viu” de la Cluj: Dacă ne pasă de viitorul copiilor și al familiei, trebuie să ne implicăm și în plan politic. Soluția? A.U.R.!

„Focul Viu este un simbol al tradiției românești. Mă bucur foarte mult de conceptul acesta, Alianța pentru Unirea Românilor poate să aducă împreună și grupuri, și asociații. Ce ne lipsește foarte mult astăzi? Pe lângă lucruri materiale de care ne plângem, ne lipsesc și cultura românească, identitatea, valorile profunde românești și creștine universale. Sunt încă foarte mulți, enorm de mulți, cei care ar vrea să se implice. Am văzut că se naște câte o filială pe săptămână și chiar mai multe, deci așteptările sunt enorme – românii ar vrea”- Mihai Gabriel Neacșu, membru al Asociației Române „Focul Viu” din Cluj.

Neacșu a participat în calitate de membru al Alianței pentru Unirea Românilor la lansarea filialei AUR la Cluj și a menționat că politicienii nu trebuie priviți ca pe niște sfinți, ci ca pe niște lideri demni de urmat, așa cum este și George Simion, fost candidat la europarlamentare.

Alin Colesa, și el membru AUR Cluj, a subliniat importanța implicării în viața politică într-o formațiune nou constituită.

„Am fost atras în această mișcare de George Simon, ca majoritatea dintre noi, pentru că activând mulți ani în Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români și în mediul creștinesc, vorbind despre virtuți, despre unele fără a se pune în discuție a le înfăptui. La George am văzut aceste virtuți lucrate. A luptat pentru noi, pentru cei căzuți între tâlhari, până la sacrificiu, a renunțat la viața personală, la familie, la avut, la carieră, deși le avea pe toate, la ofertarea din partea altor partide politice, putând să ajungă ușor în Parlament. Văzând un asemenea om, conștiința nu te mai lasă să stai deoparte, nu mai poți sta deoparte. Și atunci, m-am alăturat și eu acestei mișcări, acestui partid”, a menționat membrul Alianței.

La evenimentul lansării a fost prezentă și Adela Mîrza, co-președinte al Partidului Alternativa Dreaptă. George Simion a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a salutat participarea acesteia la evenimentul de la Cluj.
„Ne dorim să colaborăm cât mai mult cu acești oameni buni care au aceleași valori ca și noi și care fac eforturi pentru a se manifesta politic în ciuda monopolului și blocajelor puse de actualele partide parlamentare. Liberalizarea vieții politice este un deziderat vital dacă vrem ca România să fie iarăși ÎNTREAGĂ”, a spus Simion.

1 Reacție

  • Anonymous
    published this page in Știri 2020-02-02 18:50:03 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact