ȚARA CARE AR PUTEA HRĂNI 80 DE MILIOANE DE OAMENI IMPORTĂ DOUĂ TREIMI DIN ALIMENTE

- despre cum putem susține produsele românești -

Guvernul Orban se detașează de susținerea produselor și agriculturii autohtone, puțini fiind cei care au curajul să ridice vocea împotriva acestei pasivități. Mâncăm chimicale fără gust, la prețurile impuse de o mână de corporații suprastatale, iar statul, de teama infringement-ului european, neglijează sănătatea fizică și economică a țării.

Formațiunea politică AUR susține crearea unui CADRU DE DEZVOLTARE care să nu dezavantajeze producătorii români, fără riscul de a contraveni reglementărilor europene și fără impunerea de practici neconcurențiale.

👩‍🌾 Iată câteva direcții de lucru propuse de Alianța pentru Unirea Românilor: facilități reale pentru cei care doresc să pornească o afacere agricolă, reducerea fiscalității excesive în domeniul agricol, penalizarea drastică a practicilor neconcurențiale ale hipermarketurilor, susținerea produselor deficitare, investiții în cercetare și dezvoltare, încurajarea produselor ecologice (care ar avea mare căutare pe piață internă și externă), posibilitatea accesării de fonduri pentru dezvoltare, educarea și informarea marelui public în general și a producătorilor în special, atestarea profesională și măsuri pentru implicarea tinerilor în domeniu, întărirea poliției economice pentru eliminarea intermediarilor speculanți, îmbunătățirea legislației pentru evitarea suprapunerii de reglementări.

Vom sprijini cu tărie AGRICULTURA și PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Pe lângă periclitarea sănătății cetățenilor, prin dispariția țăranilor dispare grupul social purtător al tradițiilor poporului român și al identității naționale.

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact