Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, acum și în Vrancea

 

În 23 ianuarie a a avut loc lansarea oficială a filialei județene A.U.R. Vrancea. Evenimentul a avut loc în sala de conferinţe a Hotelului Amadeus din Focşani. Pentru a arăta cât este de importantă extinderea de filiale județene a partidului au luat cuvântul George Badiu, coordonatorul A.U.R. Vrancea, Cosmin Rusu și Marian Oancea, membri A.U.R. Focșani, dar și Elena Neguț, coordonator A.U.R. Buzău.

 

În deschiderea lansării, George Simion, liderul formațiunii, a prezentat membrilor și simpatizanților A.U.R din Focșani acțiunile preconizate pentru anul electoral 2020.

George Badiu coordonează activitatea filialei A.U.R. în Vrancea, iar decizia de a se alătura Alianței se datorează dorinței de a contribui la schimbarea în bine a României și de a fi de ajutor românilor. Domnul Badiu consideră că prea mult timp au fost batjocoriți cetățenii țării și au ajuns la un nivel de trai necorespunzător. România este o țară bogată, cu cetățeni săraci, din cauza clasei politice nedemne.

Cosmin Rusu este inginer la Compania de utilități publice din Focșani. Acesta s-a alăturat de curând Alianței pentru Unirea Românilor pentru că se regăsește în valorile și principiile partidului. Și Marian Oancea este tot un inginer focșănean care s-a alăturat Alianței pentru Unirea României îtrucât consideră că A.U.R este o alternativă reală în spectrul politic românesc, și se va reuși o schimbare care să fie în folosul poporului.

1 Reacție

  • Anonymous
    published this page in Știri 2020-02-02 19:05:06 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact