Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, acum și în Republica Moldova

Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat și în Republica Moldova. La evenimentul care a avut loc pe 27 martie, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, au fost prezenți 40 de senatori și deputați AUR, în frunte cu senatorul Claudiu Târziu, copreședinte al Alianței. Formațiunea politică cu personalitate juridică proprie este condusă de activistul civic și liderul Asociației „Unirea-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar prim-vicepreședinți sunt deputatul din Parlamentul României Boris Volosatîi și fostul deputat Constantin Codreanu.

Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova își propune să fie vocea tuturor celor care simt românește și își doresc resetarea clasei politice prin posibilitatea alegerii unei forțe politice tinere, noi, necompromise, care să promoveze valori precum familia, credința, națiunea și libertatea, dar mai ales care să facă dreptate cetățenilor. Formațiunea politică va fi o alternativă la partidele din Republica Moldova care acționează contrar intereselor populației și cea mai bună opțiune pentru a putea apropia înfăptuirea unirii celor două state. Un prim pas în acest sens vizează participarea partidului AUR la eventualele alegeri parlamentare anticipate din Republica Moldova.

În marja lansării noului partid a fost inaugurat și biroul parlamentar de la Chișinău al deputaţilor din Parlamentul României George Simion şi Boris Volosatîi.

1 Reacție

  • Tarala Emil
    published this page in Poziții 2021-03-30 20:34:07 +0300

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact