S-a lansat filiala județeană Constanța. Alianța pentru Unirea Românilor va avea candidați la alegerile locale.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a lansat, sâmbătă, organizația județeană Constanța. Evenimentul a avut loc la Teatrul Elpis. La eveniment au participat președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton-Traian Antoniadis – gazdă a evenimentului, Mihai Petre – analist politic, Dorin Popescu în calitate de invitat și președinte al Asociației „Casa Mării Negre”, dar și primii candidați oficial
ai partidului pentru două dintre primăriile din județul Constanța: Robert Eusebiu Spârcaci candidat la Primăria Cernavodă și Anișoara Floroaei (revenită din diaspora), candidat pentru Primăria Lumina.

AUR este rezultatul unificării forțelor politice românești care au în vedere interesele poporului român.

„Aparținem unui grup de inițiativă care provine atât din interiorul cât și din afara granițelor actuale ale țării. Credem că viitorul nostru ca civilizație depinde de o nouă abordare față de românii din afara granițelor. Nu putem și nu trebuie să vorbim de țară și de diaspora. Există o singură Românie, iar definiția ei primă o constituie oamenii, limba, cultura, trecutul istoric pe care îl împărtășim. Astfel, fie că trăim la Roma sau Londra, în Cernăuți sau Chișinău, în Chilia sau Madrid, Ialoveni, Timoc, Bruxelles, New York, Tiraspol sau Constanța suntem toți România și avem toți o responsabilitate față de țară precum și dreptul de a participa la viața politică de acasă. Principiile doctrinare ale Partidului sunt: libertatea, moralitatea, responsabilitatea, dreptatea, democraţia, unionismul, patriotismul, egalitatea în drepturi și șanse și solidaritatea. Principiile de organizare şi funcţionare ale Partidului sunt: unitate şi autonomie, iniţiativă şi cooperare, responsabilitate şi disciplină, competenţă şi moralitate, eficienţă, transparenţă, pragmatism şi valorificarea tradiţiei, în scopul realizării unui partid puternic şi modern. Unirea celor două state constituie nu doar un act firesc de reparaţie istorică, ci şi un act de dreptate economică. Unirea celor două economii va accelera investiţiile masive, ajungând ca, odată reunificată ţara, noua Românie să devină una dintre primele 40 de economii ale lumii! Nu trebuie să existe o Europă de Vest și o Europă de Est, membrele fondatoare ale Uniunii Europene și cele nou integrate. Trebuie să existe o singură Uniune care poate supraviețui și se poate dezvolta doar în baza unității politice, a tratamentului egal și corect, a asumării adevărului istoric”, au precizat reprezentanții AUR Constanța.

2 Acțiuni

  • Luigi Vlăduț
    followed this page 2020-12-07 12:15:56 +0200
  • Anonymous
    published this page in Știri 2020-01-31 16:58:09 +0200

©2020 - Alianța pentru Unirea Românilor | Strada Traian 168, sector 2, București
Termeni și condiții de confidențialitate | Notă de informare GDPR | Contact